Sunday, October 07, 2007

Etten 2 - Dinxperlo 3 0-1

Offday wordt niet rechtgezet

Na de slechte voorstelling tegen Longa, wisten we dat we vandaag weer de punten moesten pakken. Zeker met de wedstrijd tegen Gendringen in het verschiet, zou puntverlies ons wel eens richting onderste regionen kunnen duwen. Daar bivakkeert alleen Keyenborg nog puntloos rond, de rest heeft minimaal 1x gewonnen. Met onze schamele 4 punten blijft het dan oppassen. Zeker omdat de oranje bulldozers van Keyenborg ook wel hun punten gaan pakken.


Dinxperlo bestaat uit tactisch sterke spelers met de nodige ervaring. In zulke wedstrijden moet je voorkomen dat je achter komt, want dan gooien ze de pot dicht. 'Blote kont' Melissen had zich verslapen en hoefde zich van het kampfregime niet eens om te kleden. Ook omdat we de laatste weken verrassend dik in de mensen zitten, worden ongedisciplineerden genadeloos afgestraft. We begonnen sterk aan de wedstrijd onder leiding van Paul Luesink. Tot echte kansen leidde dit niet. Dinxperlo profiteerde bijna van een slippertje van Rudi Elbers. Dat deze niet in de wedstrijd zat, bleek uit een volgende verkeerde pass, die Tim met een uiterste krachtsinspanning kon pareren. Ondanks dat hij daarbij duidelijk de bal speelde, was Luesink resoluut, penal. Verkeerde beslissing van de verder uitstekend fluitende ref, 0-1. Dus wat niet moest, gebeurde wel. Wij moesten het spel gaan maken en da's niet ons kopje thee.
Vlak voor rust leek Dinxperlo ons in het zadel te helpen, toen Supergabber volkomen terecht mocht vertrekken na een smerige overtreding op Tim. Het restant van de 1e en de 2e helft kenmerkte zich door eenrichtingsverkeer richting vijandelijk doel. De eindpass was echter niet goed en verder dan een paar kansjes kwamen we niet. Na 90 minuten bleeft het dan ook bij het ene doelpunt van Dinxperlo. Verloren punten die we dan maar met een stuntje tegen Gendringen recht moeten zetten.

No comments: