Tuesday, November 13, 2007

Ulftse Boys 2 - Etten 2 2-1 (1-1)


Vandaag stond het jaarlijkse uitje naar de Poetjes uit Ulft weer gepland. De gastheren presteren dit jaar verrassend goed. Zo trakteerden ze kampioenskandidaat Gendringen een week eerder op een 4-0 nederlaag.
Zoals elke week moesten we weer vol aan de bak.

Maar eerst een handreiking naar de veelal als initiatiefloze, lui en onverschillige bestempelde jeugd. Er zijn uitzonderingen. Getuige het subliem bedachte plan van onze benjamin Tommy Liebrand. Bij gebrek aan zin had hij deze zondag verstek laten gaan. Dit bracht hem op het geweldige idee om wellicht zelf een team op te richten voor spelers die geen zin hebben, FC Tommy. Ze zoeken nog een leider en een verzorger die geen zin hebben.

De wedstrijd bracht een hoop strijd. Het spel kon alle kanten op, tot de ban werd gebroken door een onterecht gegeven penalty voor Ulft, door Ulft, 1-0. Gelukkig waren we niet uit het veld geslagen en hadden we nog zin. Dit resulteerde in vrij snelle gelijkmaker door Maarten, 1-1.

De tweede helft werd onvriendelijker. Het initiatief lag bij de Boys, maar via counters bleven we gevaarlijk. Zo'n kwartier voor tijd viel echter de beslissing door een raakgekopte corner, 2-1. Door diverse veldverwijzingen wegens onheus taalgebruik op de Dag des Heres waren we niet in staat om dit te pareren.

1 comment:

Nick! said...

Vrij kinderachtig dit!