Monday, November 10, 2008

Trias 3 - Etten 2 3 - 0 (1-0)

Dolend Etten komt ook tegen Trias niet tot winst

Na de dikke nederlagen in de voorgaande weken, begon Etten 2 in de wedstrijd tegen Trias in een gewijzigde opstelling om zodoende vanuit de verdediging op de counter te loeren. Voor de wedstrijd werd nieuwkomer Alle Diks, schoonzoon van de shirt-sponsor, door leider Zweitfuut verwelkomd. De leidert, nooit verlegen om een one-liner: “Ik wet niet vul van um, moar hei’j het in ieder geval goeie smaak wat vrouwen betrif“. Genoeg kennis van zaken om potentieel een vaste waarde in dit elftal te worden was de algemene conclusie.

De eerste helft begonnen we goed en we wisten door enkele goede combinaties, met Arjan als regisseur, enkele keren gevaar rond het vijandelijke doel te stichten. Echte opgelegde kansen kregen we niet, maar er werd gevoetbald. Na het eerste kwartier was het Trias dat het initiatief nam en enkele malen gevaarlijk via de rechterflank de bal voor het doel van keeper Harry wisten te krijgen. Ook voor de gasten leverde dit geen opgelegde kansen op. Het laatste kwartier was het weer Etten dat het betere van het spel liet zien. Een slippertje in de Ettense verdediging resulteerde echter in de 1 – 0 voor de gastheren.

Na 10 minuten spelen in de tweede helft, kreeg voorstopper Marco een elleboogje te verwerken en moest dit met een scheve voortand bekopen. Aangezien hij zijn mond niet meer dichtkreeg werd besloten te wisselen. Na afloop van de wedstrijd werd zijn tand rechtgezet en moet hij voorlopig even met een brug door het leven. Kort hierna viel, na wederom een slippertje, de 2 – 0. Wij wisten hier een goede kans tegenover te zetten, maar waren niet gelukkig in de afronding. In de laatste 10 minuten scoorde Trias in de omschakeling de 3 – 0. Wij konden hier nog een goede kopkans tegenover zetten, maar ook dit eredoelpunt was ons niet gegund.