Sunday, December 23, 2007

Etten 2 - GWVV 2

Na enkele weken weinig te hebben gedaan, mochten we door het uitblijven van een afgelasting, thuis aantreden tegen GWVV 2. In de eerste competitiehelft hadden we in Varsselder, door een flitsende 1e helft, de volle mep gepakt. Aangezien het vervolg van de competitie minder resultaat had opgeleverd dan verwacht, was iedereen gebrand om wederom 3 punten tegen deze tegenstander te pakken. Er was Cola gedronken op verjaardagen, Bennie T. had sinds jaren weer een fles Punica open mogen trekken en Theo Koster had zaterdags de Bokma gewoon koud kunnen laten staan.

Tijdens het warmlopen viel meteen op dat een enkele speler van GWVV nog te jong was om aan zwemles te beginnen en voorzien was van een snotneus die niet door de kou was veroorzaakt. De spoeling was dun voor onze buren. Terwijl Joost S., de leider van GWVV, het veld opliep keek hij met een zeer deskundige blik naar het bevroren veld en wees ons erop dat zijn team de volgende dag gewoon weer moest werken. Nee, die brokken van de ABC verkopen zichzelf, in de omgeving Utrecht is geen mens meer te vinden met een fijn pensioengat, die blagen in 's Heerenbergh leren zich zelf wel lezen, de inmates in Arnhem letten wel op zich zelf, bij de Roode Leeuw nemen we in het vervolg zelf drinken mee, bij de UBI doen we alles in het vervolg zelf.....Nee, wij zitten maandag's de hele dag met een buisje Pringles op de bank te stinken!
Het bleek dus wel dat de zogenaamde vuurvreters uut Varsselder niet veel zin hadden om met deze selectie aan te treden. Arbiter Huitink, die met de mededeling kwam altijd te willen voetballen bij geen afgelasting, maar vreemd genoeg toch zijn burgerkloffie aanhield, liet de beslissing mbt het doorgaan van de derby heel democratisch aan de teams. Af en toe is een beetje Castro niet verkeerd... Om een lang verhaal kort te maken: de trainingspartij werd door oranje gewonnen met 7-6. Aan de snert in de kantine werd geen slechte nasmaak overgehouden.

No comments: